Новости

Близнаци

Дневен хороскоп – Близнаци (28.12.2016)

Ќе ве израдува лице со кое долго време не сте биле во контакт. Од нешто сте постојано незадоволни и постојано сте во страв да не изгубите некоја личност која многу ви е важна. Бидете реални во проценувањето на свите лични цели и потреби.

Евротип
Евротип
To Top