Новости

Вага

Дневен хороскоп – Вага (28.12.2016)

Ве очекува мала загуба и тоа поради некоја ваша грешка. Поведете сметка за трошењето на пари и сведете го на минимум. Имате големо влијание на оние со кои работите. Некого го одушевува вашата сериозност и работливост.

Евротип
Евротип
To Top