Новости

Девица

Дневен хороскоп – Девица (28.12.2016)

Неодлучни сте, а од вас се очекува многу повеќе. Не сте подготвени на ризици. Со лицето кое ви се допаѓа можете да дојдете до судир бидејќи секој на прво место си ги става своите амбиции. Внесувајте повеќе разновидна храна.

Евротип
Евротип
To Top