Новости

Дневен

Дневен хороскоп – Лав (28.12.2016)

Променливи сте и енергични. Поседувате способност да управувате со други лица. Имате добар тим на соработници. Можна е љубовна средба со енергично, но сензибилно лице. Имате здравствени проблеми, кои упорно ги игнорирате.

Евротип
Евротип
To Top