Новости

Дневен

Дневен хороскоп – Риби (27.12.2016)

Ќе имате доволно енергија и елан за да можете да ги решите сите проблеми на кои ќе наидете. На работен план ве очекува експанзија како и подршка од претпоставените, а исто така и со финансиската страна ќе бидете задоволни. Слободните ќе уживаат во дружењето со претставници од спротивниот пол, но и оние во врски нема да заостануваат во тоа.

Евротип
SNBROKER
To Top