Новости

Дневен

Дневен хороскоп – Стрелец (14.12.2016)

Имате сатисфакција да се покренете себе и да успеете во она што сте го замислиле. Ако бидете истрајни и не дозволите никој да ве провоцира, можете да очекувате успех. Љубовниот живот ви е исклучително напнат. Можни се проблеми со зглобовите.

Евротип
SNBROKER
To Top