Новости

Бик

Дневен хороскоп – Бик (01.02.2017)

На некои соработници ќе им делувате како личност на која не можат да и веруваат, но наскоро тие ќе видат дека згрешиле. Немојте да бидете строги и неправдени кон саканото лице, потребна му е поддршка.

GOLD
To Top