Новости

Бик

Дневен хороскоп – Бик (19.03.2017)

Ги држите сите конци во рацете. Одлучни сте и истрајни, па никој не се сомнева во вашиот успех. Околината се чуди како ви успева толку добро да функционирате. Се чувствувате потценето, а тоа е последица од недоволната самодоверба.

Евротип
SNBROKER
To Top