Новости

Близнаци

Дневен хороскоп – Близнаци (01.02.2017)

Ќе морате да научите да се изборите со колегите. Некои од нив остро ќе се спротивставуваат на вашите замисли, а вие цврсто джите до своите ставови. Паметно е да отстапите и да се согласите на компромис.

GOLD
To Top