Новости

Вага

Дневен хороскоп – Вага (10.03.2017)

Сите проблеми кои ги имате постои можност да исчезнат во еден миг доколку правилно постапите. Покажете дека сте цврст преговарач и договорете се околу платата на работното место која одамна не се зголемила. Нека не ве растажуваат малите проблеми, верувајте дека секој ги поседува.

GOLD
To Top