Новости

Водолија

Дневен хороскоп – Водолија (21.02.2017)

Некои сомнежи од минатото повторно се присутни. Ќе бидете притаени и постојано ќе размислувате. Можеби ви се потребни одговори на некои прашања од минатото. Доколку сте во брак или врска, покажете поголемо разбирање за психичката отсутност на партнерот.

Евротип
SNBROKER
To Top