Новости

Девица

Дневен хороскоп – Девица (26.01.2017)

Можеби си мислите дека само на вас ви се случуваат непријатни ситуации и незгоди, но не е така, само вие премногу емотивно ги доживувате. Финансиските проблеми дополнително ви прават проблеми, не ги обвинувајте другите за тоа. Здравјето ви се подобрува, обрнете внимание на исхраната.

Евротип
SNBROKER
To Top