Новости

Дневен

Дневен хороскоп – Рак (01.02.2017)

Во изминатиот период многу вредно работевте. Време е малку да одморите и да не се грижите за обврските, едноставно препуштете им ги на колегите. Во односот со важните личности бидете внимателни во пристапот и покажете повеќе разбирање.

GOLD
To Top