Новости

Дневен

Дневен хороскоп – Рак (10.03.2017)

Многу работа е пред вас, а со тоа и многу напори. Овие денови ќе почувствувате дека понекогаш ви недостасува и сумирање за сe што треба да одработите. Затоа е важно подобро да се организирате за да бидете поефективни. Добриот план е половина завршена работа.

GOLD
To Top