Новости

Дневен

Дневен хороскоп – Риби (15.03.2017)

Во потрагата по вредности, размислувајте практично. Ви пречи несериозноста спрема работата на другите. Не сакате да се расправате, па го потиснувате незадоволството. Сакате нешто да промените и ќе успеете во тоа. Исполнете ги сите обрски на работа, не ги одложувајте предметите за наредната недела, тоа лошо ќе се одрази на вашата кариера.

GOLD
To Top