Новости

Дневен

Дневен хороскоп – Риби (21.02.2017)

Убавите случувања од изминатиот период нема да можат да ви излезат од глава. Но и покрај тоа не заборавајте на обврските. Изработете сe што ви простанало, па дури потоа можете да се рекалсирате и да ги правите работите кои ви причинуваат задоволство.

Евротип
SNBROKER
To Top