Новости

Дневен

Дневен хороскоп – Стрелец (10.03.2017)

Проектот кој се најавува ќе ви одземе многу време и нерви, но ќе биде од голема корист. Откажете некои контакти и средби и занимавајте се само со деловните обврски. Планирајте однапред, па потоа дејствувајте, претстои можност за голем напредок.

GOLD
To Top