Новости

Дневен

Дневен хороскоп – Стрелец (26.01.2017)

Очекувате да се случи нешто интересно на деловен план и да го добиете она што ви припаѓа, без оглед дали станува збор за пари кои некој ви ги должи или за предлог за нова работа. Односите со деловните партнери би можеле да бидат подобри ако вие бидете малку потактични. Можна е вест за добивка.

Евротип
SNBROKER
To Top