Новости

Дневен

Дневен хороскоп – Шкорпија (10.03.2017)

Треба да пронајдете рамнотежа меѓу деловниот и приватниот свет, вие ќе успеете во тоа бидејќи успешно ќе се организирате. Не навлегувајте во непотребни расправии со партнерот, и бидете повеќе трпеливи. Преземете повеќе обврски на својот грб, нека не ве плаши одговорноста.

GOLD
To Top