Новости

Јарец

Дневен хороскоп – Јарец (03.03.2017)

Барате од партнерот или пријателите да ви дадат некоја конечна одлука, но тоа нема да биде така како што вие сте си го замислиле. Наместо со директен одговор ќе мора да се задоволите со нивната неодлучност и мал број искажани зборови. Не инсистирајте некој да пресуди наместо вас. Тоа може да ги повреди сите.

Евротип
SNBROKER
To Top