Новости

Јарец

Дневен хороскоп – Јарец (04.03.2017)

Ако очекувате некаква испорака или приход, денес би можеле да бидете изненадени. Вложувајте повеќе во блиските врски и немојте да се одалечувате од драгите луѓе и борете се против чуството на осаменост или изолираност. Излезете со пријателите, забавувајте се или посетете некои блиски личности кои не сте ги виделе подолго време.

Евротип
SNBROKER
To Top