Новости

Јарец

Дневен хороскоп – Јарец (07.03.2017)

Денешниот ден ќе ви помине успешно, ќе биде потребно малку да се изморите за да завршите се што сте планирале, но сепак на крајот од денот ќе бидете задоволни. Некоја внатрешна енергија ве мотовира да се борите и покрај препреките кои ви ги поставува животот. Поволен период за решавање финансиски прашања.

Евротип
SNBROKER
To Top