Новости

Јарец

Дневен хороскоп – Јарец (09.03.2017)

Се уште не сте подготвени вашите планови да ги изнесете пред колегите. Имате многу убави идеи за тоа како би требало да се одвива работата, но сметате дека климата е таква и нема да бидат прифатени. Заради тоа во последно време повеќе сте свртени кон домот и целата ваша креативност е свртена кон него. Ако планирате да градите или да реновирате, веќе е време за правење идејни планови.

Евротип
SNBROKER
To Top