Новости

Јарец

Дневен хороскоп – Јарец (10.03.2017)

Време е за преиспитување на своите чувства. Поставете си свои цели и ќе успеете да ги остварите. Оптимистични сте и верувате во себе дека максимално ќе ги искористите поволностите, и во тоа ќе успеете. Изберете ја најдобрата опција, можеби малку ќе се измачите, но ќе ви се исплати.

Евротип
SNBROKER
To Top