Новости

Јарец

Дневен хороскоп – Јарец (14.03.2017)

Многу ќе се грижите за сигурноста на вашето работно место и задржувањето на постоечките позиции. Ви треба помошта од другите за да можете да ги реализирате вашите планови. На слободните претставници им се нудат краткотрајни авантури. Некој предлог од пријател ќе ве натера да размислувате.

Евротип
SNBROKER
To Top