Новости

Јарец

Дневен хороскоп – Јарец (15.03.2017)

Денес тимската работа ќе ви помогне да бидете најефективни. Не бегајте од луѓето и не ги избегнувајте разговорите со нив. Некој инспиративен разговор ќе ја разбуди креативноста во вас. Бидете подготвени да стапите во контакт со некоја интересна личност, тоа е вашата можност за нова соработка која ќе ви донесе голем профит.

Евротип
SNBROKER
To Top