Новости

Јарец

Дневен хороскоп – Јарец (16.03.2017)

Доволно долго размислувавте што и како да сторите. Денес направете го првиот чекор преку конкретни дејствија. Преземете малку повеќе ризик од вообичаено. Луѓето околу вас денес ќе влијаат, не само на вашето расположение, туку и на начинот на кој што размислувате. Не дозволувајте мнозинството да ви наметне мислење кое вие е неприфатливо.

Евротип
SNBROKER
To Top