Новости

Јарец

Дневен хороскоп – Јарец (17.03.2017)

Ги цените добрите совети од личноста која ве разбира. Некој ќе ви понуди заедничка работа и ќе бидете подготвени да се вклучите во тоа. Имате можност да се смирите со некоја блиска личност само ако промените нешто во вашиот став. Не ја пропуштајте приликата да влезете во некоја нова и интересна работа.

Евротип
SNBROKER
To Top