Новости

Јарец

Дневен хороскоп – Јарец (18.03.2017)

Ја постигнавте целта повеќе од очекуваното и сега чувствувате потреба за одмор или барем мала пауза. Кој може нека патува. Тие што сеуште работат, веројатно и понатаму ќе работат вредно. Некои ќе менуваат колега, па ќе работат за двајца. Издржете со насмевка на лицето.

Евротип
SNBROKER
To Top