Новости

Јарец

Дневен хороскоп – Јарец (24.02.2017)

Семејните прашања и околности се во центарот на вашиот интерес. Средете ги сите неопходни работи за да можете да им се посветите на работите кои ве исполнуваат. Кај некои од вас се појавува лепеза од емоции и потреба за подлабоко емотивно исполнување. Слободните Јарци ќе имаат различни можности за нова врска.

Евротип
SNBROKER
To Top