Новости

Јарец

Дневен хороскоп – Јарец (28.02.2017)

Работите се натрупуваат, тие не се завршени, а нови веќе доаѓаат. Се што има врска со конкуренција, бара претпазливост. Некој би можел да ве провоцира на тема која за вас повеќе или помалку е проблематична. Бидете подготвени нешто да премолчите, ќе оставите подобар впечаток. Можна е главоболка.

Евротип
SNBROKER
To Top