Новости

Јарец

Дневен хороскоп – Јарец (31.01.2017)

Некои работни обврски навистина ќе ви зададат проблеми. Во љубовта сте наидувале на погрешни личности. Се чини дека новиот партнер е сосема друго, но уште треба да причекате со донесувањето на судот.

Евротип
SNBROKER
To Top