Новости

Хороскоп

Овие 4 хороскопски знаци никогаш нема да ви признаат дека се вљубени во вас

Близнаци – За близнаците најтешките зборови се „Те сакам“! Тие го кажуваат ова само ако се премногу сигурни, затоа што му дават огромно значење и според нив треба да го кажат тоа, само ако навистина го чувствуваат. Можеби и се во право, но кај нив е доста долг процесот на убедување дека тоа навистина е така.

Девица – Девиците постојано се наоѓаат себе си во ситуација каде тие се прашуваат за искреноста на нивната љубов. Ним им треба период за да си поверуваат во она што го чувствуваат, а тоа е така, затоа што девиците се перфекционисти. Сакаат совршен живот, совршена врска. Мораат да бидат 100% сигурни, за да ви речат:„Те сакам!“

Шкорпија – Познато е дека шкорпиите не уживаат во промени, па тие секогаш преферираат долги врски и за нив скогаш важи правилото „Во добри и во зло“. Остануваат доследни до тој концепт, но за нив тешкотијата да признаат љубов е во тоа што тие мора да бидат сигурни дека врската е на повиоко ниво, што значи е посериозна и постабилна, во спротивно не сакаат да се потценат и да бидат повредени.

Водолија – припадниците на овој знак за разлика од Шкорпиите, повеќе сакаат кратки нетрадиционални врски и понекогаш живеат несериозно штом се во прашање истите. Тие би ја жртвувале својата слобода, само доколку нивните партнери ги остават да бидат тоа што навистина се, па само тогаш од нив, можете да слушнете:„Те сакам!“

Евротип
Евротип
To Top