Новости

Дневен

Дневен хороскоп – Бик (02.12.2016)

Пријатен ден за средби, разговори и различни патувања. Ослободете се од секојдневните проблеми и погледнете пошироко на светот. Не се потпирајте на помалку познатите луѓе, во кои немате доволно доверба. Ќе имате можност да решите некој проблем и да го подобрите односот со партнерот.

Евротип
SNBROKER
To Top