Новости

Дневен

Дневен хороскоп – Бик (29.11.2016)

Сомнежите кои ја нагризуваат вашата сигурност и самодоверба, само се знак дека треба да се опуштите и да имате поголема верба во партнерот и иднината. Внатрешните превирања ќе ве терат на некакви ирационални постапки, иако сте свесни дека не знаете во целост како стојат работите. Работните околности ќе се одвиваат на вообичаен начин, но бидете внимателни во односите со колегите и соработниците. Финансиските прашања бараат рационален пристап и трпение.

Евротип
SNBROKER
To Top