Новости

Месечен

Месечен хороскоп – Бик (декември 2016)

Во текот на декември, повеќето планети се распоредини во горната хемисфера на хороскопот, а тоа го става акцентот на кариерата и ќе ви обезбеди сигурност и поволни услови да го одржите бизнисот на посакуваното ниво. Веројатно многумина од вас веќе се чувствуваат уморно и исцрпено, па потребен ви е мал одмор од предизвиците кои ве следат во текот на изминатиот период. За да го задоволите принципот на делување на вашата планета на финансиите – Меркур, држете се до конкретните договори и воспоставените рутини во организирањето и извршувањето на работните обврски. Од истите причини, пожелно е крупните инвестиции и финансиските трансакции да ги направите до 19 декември.

Кога е во прашање љубовта и приватноста, односот со саканата личност ќе бара повеќе компромиси и прилагодувања, бидејќи и двајцата ќе бидете непопустливи и еднонасочни. Внимавајте егото и потребата да бидете во право да не ве натераат на некакви погрешни потези. Наместо да прибегнувате кон манипулации и закулисни игри, подобро би било отворено да проговорите за тоа што ви е потребно, и на тој начин да го унапредите односот.

Евротип
SNBROKER
To Top