Новости

Дневен

Дневен хороскоп – Близнаци (01.12.2016)

Ќе ве следат доста променливи чувства. Ќе се запрашувате колку навистина го сакате партнерот, а веднаш потоа ќе му искажувате огромна љубов. На работното место не ќе можете да постигнете со обврските. Времето некако ви лизга низ прсти и мора малку да се позанимавате со негова реорганизација. Распоредете ги работите по приоритет.

Евротип
Евротип
To Top