Новости

Месечен

Месечен хороскоп – Близнаци (декември 2016)

Во текот на првите две декади од месецот динамиката на нештата ќе ви наметне бурен распоред. Одлично ќе се снаоѓате со телефоните, гужвите и бројните работни обврски. За да ја стабилизирате финансиската ситуација, ќе имате чувство како да жонглирате со нештата, па ќе затворате некои кредити и ќе отворате нови. Во целата оваа бучава, постојано ќе ја имате поддршката на вашите партнери, па крајот на месецот ќе го дочекате со задоволувачки финансиски резултати. Во првата половина од месецот (до 13 декември) можете да очекувате одлична заработка и плодни контакти.

Од друга страна, вашиот интимен живот ќе биде ставен на тест. Но, во споредба со минатиот период, овојпат ќе имате подобри увиди и решенија, кои ќе ви помогнат да донесете правилни одлуки. Во односот со партнерот немојте да очекувате дека проблемите ќе исчезнат самите од себе, па добро би било да влезете во костец со нештата и да почнете заедно да ги решавате. Близнаците кои се сами ќе имаат динамичен друштвен живот и ќе запознаат личност која ќе физички многу ќе ги привлекува.

Евротип
SNBROKER
To Top