Новости

Дневен

Дневен хороскоп – Девица (01.12.2016)

Денеска ќе морате да се потрудите околу желбите на партнерот и тоа пред тој да ви каже. Ако навистина сте блиски со некој, тогаш би требало да знаете што таа личност чувствува кон вас и пред таа да ви каже. Внимавајте на парите, премногу трошите.

Евротип
Евротип
To Top