Новости

Дневен

Дневен хороскоп – Лав (02.12.2016)

Концентрацијата ви е лоша и можни се грешки кои можат да ви донесат последици. Чувајте се од личности кои ви ласкаат. Партнерот од вас очекува повеќе од она што му давате. Можно е заладување на односите.

Евротип
SNBROKER
To Top