Новости

Месечен

Месечен хороскоп – Лав (декември 2016)

Работните и професионалните прашања ќе течат на вообичаен начин, но очекуваните финансиски резултатите ќе бидат за нијанса помали од планираното, како резултат на ретроградниот Меркур. Повеќето планети во вашата карта се наоѓаат во општествените сектори, па вработените Лавови во текот на декември ќе имаат потешкотии со своето его и суета. Морате да прифатите дека понекогаш и другите се во право, и вршете ги своите обврски и задолженија. Во последната декада од месецот бидете колку што е можно повеќе јасни и едноставни во комуникацијата, и посветете повеќе внимание на документите, времето и законите. Ова е одлично време за ширење на мрежата на работните контакти, како и за промовирање на своите услуги.

Од друга страна, ќе ги привлекувате луѓето во својата близина, ќе уживате во ноќните излегувања и краткотрајните флертови. Слободните би можеле да се заинтересираат за личност која е значително помлада или повозрасна од нив. Старста ќе се распламти, а вие ќе бидете по малку неодлучни за иднината на таквиот однос.

Евротип
SNBROKER
To Top