Новости

Дневен

Дневен хороскоп – Овен (02.12.2016)

Поволен ден за комуникација со блиски луѓе и пријатели. Денес имате среќа во работата поврзана за домот и семејството. Смело направете го она што толку време сте го чекале. Може да добиете предлог за работа која ќе ви овозможи дополнителни прихоиди.

Евротип
SNBROKER
To Top