Новости

Дневен

Дневен хороскоп – Овен (29.11.2016)

Пред вас се отвораат нови хоризонти. Младата Месечина во Стрелец отвора нов поглед на старите работи и ги кристализира вашите цели. Ќе бидете иницијативни во односот со партнерот и ќе барате поголемо учество во решавањето на секојдневните проблеми. Внимавајте да не претерате со ентузијазмот во врска со новите проекти и професионалните ангажмани. Ќе бидете полни со енергија и ќе зрачите со оптимизам.

Евротип
SNBROKER
To Top