Новости

Дневен

Дневен хороскоп – Рак (29.11.2016)

Секојдневните обврски и работата ви одземаат многу време и енергија. Иако многумина од вас веќе подолго време се соочуваат со предизвици на работното место, свесни сте дека напредувате. Од друга страна, емотивните и љубовните прашања ве загрижуваат и бараат од вас поодговорен пристап со партнерот. Можеби другата страна ќе направи некакви ирационални потези, кои од вас ќе бараат да бидете стабилни и трезвено да ги решавате проблемите.

Евротип
SNBROKER
To Top