Новости

Дневен

Дневен хороскоп – Шкорпија (01.12.2016)

Интересите денес ќе ви бидат насочени кон работата и обврските, но постои можност и за понекој флерт или додворување со колега од соседната канцеларија. Внимавајте да не наседнете на некоја колегијална шега. Погрижете се за здравјето.

Евротип
Евротип
To Top