Новости

Дневен

Дневен хороскоп – Вага (01.12.2016)

Ќе ви се појави желба за наметнување во нешто за што не сте доволно способни. Морате да бидете објективни кон себе доколку сакате од моменталната ситуација да го извлечете максимумот. Бидејќи настојувате да и докажете на околината нешто што не постои, би можеле да запаѓате од грешка во грешка. Бидете внимателни.

Евротип
Евротип
To Top