Новости

Направи сам

(Видео) Направете велигденски зајачиња од салфетки

Се наближува големиот христијански празник Велигден, време кога празничиот дух започнува да се шири, особено преку велигденското украсување на домот. Ние ќе ви дадеме неколку идеи како да го украсите Вашиот дом со помош на салфетки и да направите од нив велигденски зајачиња.

GOLD
To Top