Новости

Направи сам

(Видео) Направете сами дрвена маса за во двор

Овој чекор-по-чекор проект е за песочни масички за пикник е совршен.

Оваа пикник маса со песок е за да можете да ги изненадите вашите деца со одличен проект што ќе ги задржи зафатени и среќни со часови и часови. Ова „песочна кутија“ што може да се претвори во табела со поставување на капакот. Запомнете дека треба да ја прилагодите големината и дизајнот на табелата за песок за да одговараат на вашите потреби.

Погледнете ги чекорите и начинот на обработка на оваа масичка која е функционална за деца и возрасни!

GOLD
To Top