Новости

Занимливости

(Видео) Направете снешко од пластични чаши

Доколку имате време и желба сами да си ги направите новогодишните декорации, може да направите снешко од пластични чаши.

Ви треба само малку креативност и многу трпение и ќе добиете уникатен новогодишен украс. Потребни ви се пластични чаши, хевталка, украсна хартија, сијалички и лепило или силикон.

GOLD
To Top