Новости

Направи сам

(Видео) Стариот мебел претворете го во нов и софистициран

Пролетта значи дека е време за чистење на тесните плакари, бришејќи ги валканите прозорци на прозорците од долгата зима и осветлувајќи ги работите малку. И вие имате шанса за да направите неколку парчиња нов и уникатен мебел во својата куќа, со користење на старите предмети кои се наоѓаат во неа. Или, едноставно упатете се кон продавниците со ниски и евтини произвоти и видете што можете да најдам таму.

Знаете, пролетта е време за преуредување !! Па затоа погледнете како можете да ги преобразите старите предмете во нов стил:

GOLD
To Top